Incassobureau nodig?

+31 6 836 075 77

Succesverhalen van onze klanten

5

Wij hebben Van Dijk Incasso ingeschakeld met betrekking tot een openstaande rekening. Door voortvarend te handelen heeft Van Dijk Incasso ervoor gezorgd dat de openstaande rekening alsnog betaald werd. Zeer tevreden over de snelle service van Van Dijk Incasso.

Nawid Jahanyar
5

Van Dijk incasso heeft ons uitstekend geholpen met het terug krijgen van ons geld nadat het bedrijf producten niet leverden en niks van zich liet horen. Voor ons was het bedrijf onbereikbaar, maar Van Dijk incasso heeft het voor elkaar gekregen. Super bedrijf!

Eric Houtveen
5

Wij hebben Van Dijk Incasso ingeschakeld voor een oude openstaande post. Na een telefoontje en bezoek door Van Dijk Incasso is het openstaande bedrag direct betaald. Snelle en goede service!

Bart Haan
4.5

Door het snel en efficient handelen door Van Dijk Incasso zijn mijn openstaande facturen alsnog snel betaald door de debiteur. Perfecte service!

5

Van Dijk Incasso heeft ons geholpen met een aantal openstaande rekeningen. Is met veel inzet aan de gang gegaan en het heeft wat voeren in aarde gehad maar uiteindelijk is het met goed resultaat afgerond.

Jeroen Wiering

Deel uw ervaring met ons